Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental czy Body na PLu

Stelmach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar powrócić na PLa. Na serwerze Solar posiadam FMSa +9 więc chcę grać wojem. Jednak mam dylemat czy grać bodym czy mentalem. KU do bodego są bardzo drogie więc myśle, że nie zdołałbym ich czytać, a mental nie jest drogi. Silne po 350k na rynku widziałem. Doradźcie.

18706.png

16911.png

Opublikowano

FMS do expa 20 śr z kd śmierci + 4. Wybiorę chyba mentala, ponieważ będę w stanie inwestować w jej rozwój umiejętności, w bodego nie za bardzo.

18706.png

16911.png

Opublikowano

Radzę Ci wybrać mentala, kozacki pod PVP i ogólnie ciekawie się nim gra.

Ku*wa co? Chłopie on ma fms'a 20 potek i nie ma co robić dalej bo nie ma eq a ty mu radzisz grać mentalem bo kozackie pvp? Jego jedyny wartościowy item to fm's i on ma robić pvp? Jak on tym mentalem zarobi? No powiedz mi jak? będzie ciorał metki w m2 mentalem po 400 z hita to wpadnie mu 35 dropek WP/Body co mu metka na 20 hitów skreśli..

Chłopie graj bodziakiem, co z tego że będziesz w książki inwestował jak wbijesz silne na m4 yang ci sie skończą i co dalej zrobisz? A wydaje mi się że nic sie nie stanie jak wbijesz 35 bodziakiem i zarobisz sobie na naprawdę dobre eq i skille

Wtedy graj mentalem.. A nie zabierasz się za postać która szanse zarobku ma nikłe..

bez gif

Opublikowano

Stary body zdecydowanie body. Jak up kolega co zrobisz mentalem mały DMG i wgl. Bodym wbijesz 35 jak up ;p i dropisz w m2. Drogie ku 1 aure dziennie spokojnie dropniesz :/. Pare metków i bd ;>

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

dobrze chlopaki prawia wbijasz 35 zarabiasz jak juz sie dorobisz dobrego eq to exp bedzie latwy jak mentalem i potem juz z górki

r7B70qc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...